Doorgroeien naar het hbo!

Overstappen van 4 VMBO-TL naar 4 Havo

WE HEBBEN EEN TECHNISCHE STORING IN DE INTERESSEMELDING VOOR 4 HAVO, DAAROM IS HET OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK OM DE INTERESSE AAN TE GEVEN. VERDERE BERICHTGEVING VOLGT MAANDAG. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Leerlingen die in zeven vakken examen hebben gedaan en een VMBO-TL diploma hebben behaald, kunnen doorstromen naar 4 havo op Spieringshoek.
Het is belangrijk dat de examenvakken aansluiten op de profielvakken in 4 havo.

Aanmeldprocedure

Ouders melden hun zoon/dochter online aan voor een voorlopig inschrijvingsgesprek. Data: 25 maart t/m 27 maart 2024.
Daarna volgt per email een uitnodiging voor het gesprek op school met een decaan. Bij sommige aanmeldingen zal de zorgcoördinator en/of de afdelingsleider betrokken worden. Daarnaast zullen leerlingen in juni/juli twee verplichte proefstudeerdagen volgen om tot een weloverwogen profielkeuze te komen.

Definitieve toelating vindt plaats bij het inleveren van een gewaarmerkte cijferlijst. Gemotiveerde instromers met goede eindcijfers hebben een grote kans van slagen is onze ervaring.

Wilt u informatie, dan kunt u bellen of mailen naar één van de decanen:

Mw. Meuling of Mw. van der Struis
010-4706422 | decaan@spieringshoek.nl

Kennismaken

Natuurlijk wil je voordat je de overstap gaat maken naar het havo kennismaken met deze school. Je bent van harte welkom!

Ben je gelijk nieuwsgiering naar het gebouw, bekijk dan onze virtuele tour onder aan deze pagina met allerlei video’s, foto’s en informatie. Natuurlijk kun je ook onze informatiefilm bekijken. 

Veel plezier met het ontdekken wat Spieringshoek allemaal te bieden heeft!