“Kom jij ons team versterken?”

Werken bij Spieringshoek

Wij zijn een school voor havo, atheneum en gymnasium. Wij hebben een open katholieke identiteit. We zijn gevestigd op de grens van Schiedam en Vlaardingen en zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze school heeft zo’n 1000 leerlingen, die naast het reguliere onderwijs ook kunnen kiezen voor verrijking met vakken zoals Spaans, theater, sport en O&O. Wij zijn dan ook een trotse Technasiumschool.

Bij Spieringshoek weet je het zeker!

Spieringshoek is een school waar je écht voor kiest. We zijn een school die net even dat extraatje biedt. En waar ook net even dat extraatje van jou wordt verwacht. Naast het uitdagende onderwijs moet er natuurlijk ook plezier gemaakt worden. Je bent van harte welkom op onze wekelijkse borrel. Begeleiding en ondersteuning vinden wij niet meer dan logisch. Zo kun jij je blijven ontwikkelen als professional. Samen zorgen we er voor dat al onze leerlingen kunnen slagen en goed voorbereid de toekomst tegemoet treden.

Spieringshoek is aangesloten bij Opleidingsschool RPO Rijnmond, cluster Nieuwe Waterweg-Noord (NWN). 
In dit samenwerkingsverband begeleiden we studenten van de lerarenopleiding van Hogeschool Rotterdam, ICLON en SEC bij het werkplekleren én bieden we ondersteuning voor startende en ervaren leraren in hun professionalisering.

Wil je stagelopen op Spieringshoek? Geef je wens dan tijdig door aan de clustercoördinatoren van RPO Rijnmond NWN. Contactpersoon voor Samen Opleiden op Spieringshoek is de schoolopleider: Mw. Jeannette van Leeuwen (mail).

Vacatures

“Kom eens kijken of neem vast een sneak preview in 3D”
Bekijk hier de tour door de school!